Коли справа доходить до витоків про ASUS ROG Ally, що може бути кращим джерелом, ніж мережа BestBuy, яка є офіційного партнером ASUS по запуску консолі. Згідно витоку, який стався у мережі, флагманська версія консолі коштує $699 у варіанті з процесором AMD Ryzen Z1 Extreme.

ASUS ROG Ally price BestBuy
Довгий час існували припущення, що ASUS топову версію дорожче, щоб запропонувати щось конкурентне Steam Deck з базовим чипом AMD Ryzen Z1. Виявляється, це може бути не так.

Консоль з 16 ГБ пам’яті LPDDR5 і накопичувачем місткістю 512 ГБ стартує за ціною $699. За такою ціною консоль ASUS буде лише на $50 дорожчою за Steam Deck, яка доступна за $649 з такими ж характеристиками пам’яті та накопичувача. Портативна консоль Valve також доступна всього за $399 за варіант eMMC, але ASUS не планує використовувати цей тип пам’яті.

ROG Ally також вийде на ринок з 256 ГБ пам’яті, що в поєднанні з чіпом AMD Ryzen Z1 може знизити ціну на $100–150. Різницю в продуктивності між процесорами попередньо можна оцінити за даними, отриманими безпосередньо від AMD.

Інформацію про доступність, попереднє замовлення та ціни ASUS ROG Ally виробник оголосить 11 травня під час спеціального заходу.

ASUS ROG Ally specs