Tinder відтепер проситиме користувачів зробити відеоселфі, щоб підтвердити реальність своєї особи та уникнути шахрайства. Про це пише The Verge.

Нова функція діятиме для користувачів у всьому світі як новий метод верифікації. Вона буде необхідна для отримання синьої галочки. Для цього людина муситиме записати відео в застосунку за допомогою фронтальної камери смартфона. Після верифікації користувачі Tinder зможуть спілкуватися лише з тими, хто також пройшов цю процедуру.

Це нагадує сучасну верифікацію, яку просять інші компанії, приміром, Apple та Google. Такі підходи сповідує й інший додаток для знайомств – Hinge. Він запровадив функцію відеоселфі торік, щоб боротися зі зростанням випадків шахрайств.

Раніше повідомлялося, що захоплення штучним інтелектом, що генерує зображення, увійшло в наступну фазу абсурду: створення фальшивих фотографій профілю, які допоможуть вам мати кращий вигляд у застосунках для знайомств, таких як Tinder, і в соціальних мережах.

За $19 сервіс під назвою PhotoAI використовує 12-20 ваших посередніх, погано освітлених селфі, щоб згенерувати партію фальшивих фотографій, спеціально адаптованих до обраного вами стилю або платформи.