Доповнюючи свою розповідь про функціональність майбутньої гарнітури змішаної реальності від Apple, Марк Гурман також відкрив більше інформації й про фізичні особливості пристрою.

Раніше неочікуваною деталлю в конструкції такої гарнітури стала зовнішня батарея. Для зменшення ваги та збільшення комфорту при використанні, гаджет обійдеться без вбудованого акумулятора. Натомість він пропонуватиме використовувати зовнішній, який, звісно, буде підʼєднано кабелем. Сам акумулятор при цьому можна буде покласти в кишеню.

Тепер пан Гурман доповнив цю інформацію. Батарею можна буде підʼєднати за допомогою фірмового магнітного конектора. Він матиме круглу форму. Для додаткової фіксації його також потрібно буде повернути за годинниковою стрілкою вже в розʼємі. 

Сама батарея буде схожа за формою на зовнішній зарядний пристрій MagSafe Battery Pack для iPhone, хоча й буде трохи товстішою. Своєю чергою зарядити її можна буде за допомогою USB-C зарядним пристроєм, подібним на такий для MacBook Pro.

За попередньою інформацією акумулятора вистачатиме максимум на дві години роботи. Тому не виключено, що Apple запропонує окремо придбати й додатковий. Це дозволить довше знаходитися у віртуальній реальності (з короткою паузою на заміну батареї та одночасним заряджанням «порожньої»).

Разом з цим Гурман зазначив, що на самій гарнітурі також буде й роз’єм USB-C, але він використовуватиметься лише для передачі даних.