Pixel Tablet було вперше продемонстровано ще навесні минулого року, під час конференції Google I/O. Восени компанія розкрила трохи більше подробиць про цей планшет/смартдисплей. Втім, додаткової інформації про девайс в мережі до цього часу було небагато.

Тепер же стало відомо, що Pixel Tablet має отримати чипсет Tensor G2, 8 ГБ оперативної пам’яті та Android 13 із коробки. Планшет буде пропонуватись одразу в чотирьох кольорових варіантах. Ми вже бачили бежеву версію з білими рамками навколо дисплею та зелений планшет із чорними рамками. На жаль, поки не уточнюють які саме кольори доповнять лінійку. Корпус Pixel Tablet виготовлено з алюмінію, який покрито нанокерамічним матеріалом, що нагадує фактуру порцеляни.

Ще один цікавий інсайд – док-станція, яка використовується для зарядки планшета та перетворює його на смартдисплей, має бути включена до усіх конфігурацій пристрою. Гаджет заряджає Pixel Tablet за допомогою магнітних конекторів, а також має вбудовані динаміки. Ще один аксесуар для планшета — фірмовий чохол від Google.

10 травня відбудеться конференція для розробників I/O 2023, під час якої чекаємо на інформацію від Google щодо старту продажів Pixel Tablet (за попередніми даними – не раніше червня) та його ціни.