До виходу Sherlock Holmes The Awakened від київської студії Frogwares залишилось лише 4 дні, тому компанія, яка видає цей проєкт самостійно, поділилася релізним трейлером гри.

Нагадаємо, Sherlock Holmes The Awakened – це ремейк гри 2007 року, який отримав повністю нову графіку, нові геймплейні механіки та оновлений сюжет. Перша інформація про гру, ще під назвою проєкт «Паляниця», з’явилася у травні 2022 р., коли Frogwares оголосила, що через початок повномасштабної війни має сконцентруватися на простіших у виробництві іграх. У липні 2022 р. стало відомо, що проєкт «Паляниця» – це ремейк Sherlock Holmes The Awakened.

У серпні-вересні 2022 р. Frogwares провела вдалу Kickstarter-кампанію, зібравши €252 тис. на розробку гри, і після перенесення релізу на декілька тижнів, пов’язаного з блекаутами внаслідок російських ракетних обстрілів, лише через рік після першої інформації про гру готова презентувати її гравцям.

Sherlock Holmes The Awakened виходить 11 квітня 2023 р. на ПК (Steam, Epic Store, GOG), PlayStation 4/5, Xbox One / Xbox Series S|X та Nintendo Switch. Вартість стандартного Steam-видання для України – 910 грн. Підтримуємо наших!