Здається, це чи не вперше Sony встигла оголосити перелік ігор, які з’являться в PS Plus наступного місяця, раніше усіх неофіційних витоків. Традиційного посту в блозі компанії, щоправда, все ще немає, але відповідний анонс було зроблено учора, під час чергової трансляції State of Play.

Так, у березні всі передплатники всіх тарифних планів PlayStation Plus, включно з базовим Essential, зможуть додати до своєї бібліотеки наступні тайтли:

Battlefield 2042 (PS4, PS5) – остання на сьогодні частина у відомій франшизі мережевих шутерів, що вийшла наприкінці 2021 р. Battlefield 2042 отримав переважно негативні відгуки, і тільки зараз користувацька оцінка в Steam починає потроху виправлятися, піднявшись з 35% позитивних рецензій за весь час до 57% – за останній місяць.

Minecraft: Dungeons (PS4) – спіноф популярної “пісочниці”, гра у жанрі dungeon crawl. Minecraft: Dungeons вийшла у 2020 р. на всіх основних платформах і отримала змішані відгуки: критикам сподобалась гарна візуальна складова та загальний веселий настрій, проте не сподобався простий ігровий процес та процедурна генерація локацій.

Code Vein (PS4) – японська action/RPG, яку створила відома студія Bandai Namco. Code Vein “запозичив” ігровий процес у Dark Souls, а анімацію – у God Eater 3, які також випущені Bandai Namco. Гра отримала середні відгуки, проте змогла продатися накладом більше ніж 2 млн копій.

Крім того, у ході State of Play Sony також анонсувала перелік ігор, що поповнять ігровий каталог дорожчих тарифів PS Plus Extra і Premium з 16 березня.

Ghostwire Tokyo – action/adventure від студії Tango Gameworks, заснованої легендарним Shinji Mikami (Resident Evil, Dino Crisis). Гра вийшла лише рік тому і вже потрапляє у каталог по передплаті.

Immortals Fenyx Rising – ще одна action/adventure, цього разу від Ubisoft. Гра вийшла на всіх основних платформах у 2020 р. й отримала непогані відгуки.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction – ще одна гра минулого року, кооперативний тактичний шутер у відомій франшизі.

Uncharted Legacy of Thieves Collection – перевидання для PS5 двох ігор у легендарному циклі Uncharted. Нам свого часу цей комплект оновленої класики дуже сподобався.

Tchia – єдиний виняток у цьому списку, що стане доступним у каталозі тарифів PS Plus Extra і Premium не 16 березня, а трохи пізніше. Річ у тім, що Tchia, action/adventure з дуже милою графікою, потрапить у каталог у день свого релізу, 21 березня.