Минулого місяця Microsoft запустила обмежену бета-версію Bing з підтримкою ChatGPT, і це швидко дало багато нових користувачів і певний інтерес до пошуковика. Тепер, схоже, Microsoft відкрила новий Bing майже для всіх, хто хоче ним користуватися, як помітив Windows Central. Хоча на сторінці реєстрації все ще написано «приєднатися до списку очікування», все, що вам потрібно зробити, це увійти в систему, щоб отримати миттєвий доступ.

Microsoft підтвердила, що новий Bing працював на GPT-4 протягом останніх п’яти тижнів, задовго до того, як OpenAI його представила. Остання мовна модель OpenAI штурмує світ технологій завдяки своїй здатності обробляти як текст, так і зображення. Деякі з її досягнень включають складання симульованих іспитів з результатом «близько 10% найкращих учасників тестування», а також випередження інших мовних моделей у різноманітних порівняльних тестах.

Bing дає користувачам можливість спробувати GPT-4 без необхідності платити за нього або бути розробником. Близько 10 мільйонів користувачів зареєструвалися для тестування нової версії Bing. Деякі з них змогли «зламати» чат-бота, змусивши його надавати неправдиву інформацію і, по суті, обманювати користувачів. Це змусило Microsoft обмежити розмови, але згодом вона зняла деякі з цих обмежень після посилення «захисних бар’єрів» пошукової системи.

Microsoft була одним із перших спонсорів компанії ChatGPT, а у 2021 році інвестувала в неї $2 мільярди. На початку цього року вона зробила багатомільярдні інвестиції, які включають нові суперкомп’ютери для прискорення досліджень OpenAI.