Ще одна цікава гра, анонсована Paradox Interactive разом з Cities: Skylines IIThe Lamplighters League від студії Harebrained Schemes.

Це такий собі XCOM meet Indiana Jones про команду шукачів пригод та відчайдухів, яка в альтернативному світі 1930-х років борються з тиранічним культом Banished Court. Вам треба зібрати команду Lamplighters League, яка протидіє Banished Court і, подорожуючи по усьому світу, спробувати запобігти пануванню тиранії.

Автори обіцяють унікальних харизматичних героїв із власними вміннями, цікаву бойову систему з цікавими комбінаціями здібностей героїв, розвиток команди та бази і таке інше. Ми ж кажемо, XCOM meet Indiana Jones.

Розробляє The Lamplighters League досвідчена команда Harebrained Schemes, яка собаку з’їла на покрокових RPG/стратегіях. Саме вони відповідальні за такі унікальні ігри, як Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall, Shadowrun: Hong Kong та BattleTech. Саме після релізу BattleTech студія ввійшла до складу Paradox Interactive.

The Lamplighters League вийде на Windows ПК в Steam, Epic Games Store та Microsoft Store, а також на Xbox Series S|X колись у 2023 р. Додавайте гру до Списку бажаного, тому що Harebrained Schemes – це завжди круто.