Українська студія Wild Fields анонсувала Speed Crew, кооперативну паті-гру у сетингу автомобільних перегонів для Nintendo Switch. І це не гоночний симулятор чи аркада. В Speed Crew гравці стануть командою механіків на піт-лейні, задача яких якнайшвидше відремонтувати гоночні боліди та повернути їх на трасу.

У день перегонів механікам потрібно буде впоратися з цілою низкою завдань, серед яких: заміна шин, заправка, рихтування кузова за допомогою… кувалди. Більшість видів ремонту складаються з декількох етапів. Крім того, команді піт-стопу доведеться змагатись з динамічним середовищем. Заважати їм будуть рухома підлога, раптові землетруси, зміна погоди, зачинені ворота тощо.

Судячи з опису, кожен піт-стоп буде унікальним і різноманітним хаосом, з яким гравці мають справлятися наодинці або в команді з чотирьох гравців. Команду можна створити як на одній консолі, так і онлайн, незалежно від місця перебування ваших друзів. Хм, звучить як непогана паті-гра для розігріву перед переглядом етапу справжніх автоперегонів, або відразу після нього.

Щоб піт-стопи виглядали різноманітно, Speed Crew передбачає кастомізацію персонажів та транспортних засобів. Автори надихались золотою ерою автоспорту та пропонують чемпіонати різних епох: від 1970-х до 2000-х, де стиль був не менш важливий ніж швидкість.

Speed Crew буде доступна на Nintendo Switch з 6 червня 2023 р., а також вийде на Windows ПК, Playstation та Xbox до кінця 2023 р. Слідкувати за грою можна у Twitter або на Discord.

Wild Fields — це власна студія розробки відомої української ігрової аутсорс-компанії N-iX Game & VR Studio, що працювала над такими проєктами як Victoria 3, The Devil in Me (The Dark Pictures Anthology), Sniper Ghost Warrior Contracts 2, Crusader Kings III та багатьма іншими. Своєю чергою N-iX Game & VR Studio є частиною великої IT-аутсорс-компанії N-iX, яка має офіси у Києві, Львові, Дніпрі, Вінниці, Івано-Франківську, Тернополі й в якій, за оцінкою DOU.ua, працює майже 1900 розробників.