Платний тарифний план Twitter Blue тепер доступний ще у 20 країнах Європи. Серед них Нідерланди, Польща, Ірландія, Бельгія, Швеція, Румунія, Чехія, Фінляндія, Данія, Греція, Австрія, Угорщина, Болгарія, Литва, Словаччина, Латвія, Словенія, Естонія, Хорватія, Люксембург, Мальта та Кіпр.

Це розширення робить сервіс підписки соціальної мережі доступним у більш ніж 35 країнах світу. Під керівництвом Ілона Маска Twitter Blue був уперше запущений у грудні за ціною $8 на місяць із позначкою верифікації Blue.

Пізніше компанія представила такі функції, як можливість публікувати 60-хвилинні відео та твіти довжиною 4 000 символів. План також має деякі застарілі функції, такі як функція редагування твітів, програма для читання стрічки та теки закладок.

Щоб збільшити кількість підписників, Twitter у січні запустив річний план вартістю $84 долари. За останні кілька тижнів соціальна мережа також запустила річний план на iOS та Android вартістю $114.

Хоча Маск розраховує на те, що плани підписки принесуть величезні прибутки, перші результати не були обнадійливими. Згідно з оцінками, новий сервіс Twitter Blue має менш як 300 000 підписників.