Лінійка електромобілів ID від Volkswagen дебютувала у 2019 році разом із моделлю ID.3. Зараз це найменший електрокар від німців, побудований на платформі MEB. Він має мінімалістичний дизайн, як зовні, так і всередині, середній у класі запас ходу (від 330 км до 550 км згідно з циклом WLTP) та непогану керованість завдяки низькому центру тяжіння.

Не дивно, що ID.3 став одним з найпопулярніших електричних хетчбеків в багатьох країнах Європи, а також дістався і китайського ринку наприкінці 2021 року. В перший офіційний рік продаж ID.3 Volkswagen отримала понад 144 тис. замовлень в Європі.

Наприкінці 2022 року компанія вже тизерила нове покоління ID.3. А за тиждень, 1 березня, ми власними очима зможемо побачити оновлений електрокар. На цю честь Volkswagen опублікувала невеличкий відеотизер.

Як бачимо, електрохетчбек отримає оновлені LED-фари, а також трохи перероблену передню частину. Окрім того, Volkswagen обіцяє, що рестайлінговий ID.3 запропонує нові матеріали інтер’єру та покращені технології й програмне забезпечення. Вартість версії ID.3 Life стартуватиме з відмітки в €43 995 (до вирахування бонусів, які пропонують різні країни покупцям електрокарів).