Лінійка електромобілів Volkswagen вже достатньо зріла, щоб виробник почав анонсувати моделі наступного покоління. Одним з перших таких релізів стане оновлений ID.3, який враховує відгуки про першу версію, одночасно модернізуючи технології. Компактний електромобіль тепер має більш «зрілий» дизайн та якісніші матеріали інтер’єру. Що важливо, він отримав більший 12-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей, два підстаканники на центральній консолі та підлогу багажного відділення, яку можна знімати.

Volkswagen показав тизер другого покоління електромобіля ID.3

VW також підкреслює, що новий ID.3 буде використовувати «найновішу» програмну платформу компанії, яка підвищує швидкодію і дозволяє оновлюватись по повітрю. Вона матиме оновлення деяких функцій, які включають простішу платну зарядку електромобілів, адаптивне керування смугою руху та засоби для паркування.

Volkswagen офіційно не представить оновлений ID.3 до весни, а попередні замовлення, розміщені зараз, надійдуть лише в останньому кварталі 2023 року через «великий обсяг замовлень». З усім тим, компанія зберігає поточну стартову ціну в 43 995 євро для комплектації Life. Також будуть доступні варіанти Business, Style, Max і Tour.