«Вінні-Пух: Кров та мед» режисера Ріса Фрейка-Вотерфілда вже у кінотеатрах (але ні, не в Україні). Раніше Фрейк-Вотерфілд вже говорив про своє бажання не зупинятися на досягнутому і продовжити серію «дитячих персонажів у жанрі слешерів». Окрім продюсування фільму жахів про Бембі, який зараз перебуває на стадії виробництва, та розробки ідей для фільму про Пітера Пена, Фрейк-Вотерфілд також прагне попрацювати з дитячими персонажами, які не асоціюються з Діснеєм.

Під час розмови з Collider, Фрейка-Вотерфілда запитали про те, над якими проєктами йому було б цікаво попрацювати. Серед відповідей були «Телепузики» та «Черепашки-ніндзя». Хоча це було задумано як весела вправа для роздумів, він має деякі конкретні деталі щодо того, що він буде робити з черепашками, які, за його словами, мають «жахливий підтекст», оскільки вони є черепашками-мутантами, вирощеними людиною-щуром, що розмовляє.

«Я б хотів, щоб вони бігали по провулку, різали людей, згодовували їх своєму щурячому королю, – сказав він. – Усе це починає зв’язуватися в одне ціле, тож я б із задоволенням це зробив».

Авторські права не дозволяють Фрейку-Вотерфілду прибрати до рук ні «Телепузиків», ні «Черепашок», нові версії яких вже з’явилися або скоро з’являться на екранах. Але що він зможе зробити, так це зняти сиквел «Вінні-Пуха», оскільки фільм вже заробив $2 мільйони у прокаті завдяки січневому релізу в Мексиці та нинішньому кінотеатральному показу в США. Він і решта команди вже готують сиквел, який матиме набагато більший бюджет, ніж $100 000, витрачені на перший фільм.

«Я сподіваюся, що він матиме як мінімум у п’ять разів більший бюджет, ніж перший, – сказав режисер в інтерв’ю Entertainment Weekly. – Але це може бути і значно більше. […] Коли у вас є більше грошей на фільм, у вас є більше часу, у вас є крутіші сцени, ви дійсно можете витратити більше часу на доопрацювання».