Компактні складані смартфони, на кшталт Samsung Galaxy Flip чи OPPO Find N2 Flip, легко відрізнити один від одного лише за зовнішнім дисплеєм. Це наразі одна з найбільших як зовнішніх, так і функціональних відмінностей подібних пристроїв. І компанія Motorola, здається, планує непогано сколихнути цю категорію смартфонів новою моделлю Motorola Razr 2023.

Відомий інсайдер Еван Бласс (він же Evleaks в Twitter) показав можливі зображення наступного Razr. На рендерах можна побачити, що зовнішній дисплей наступника буде вкривати майже всю половинку корпусу й матиме окремі вирізи довкола камер.

Таким чином зовнішній екран дозволить зручніше виконувати чимало завдань. Додатково на рендерах можна побачити, що виробник планує адаптувати й програмне забезпечення таким чином, щоб спростити користувачу навігацію по системі. Наразі ж з зовнішні дисплеї здебільшого виконують обмежену кількість функцій, а навігація реалізована переважно жестами, що зі збільшенням дисплея до подібних розмірів можна легко покращити.

Схоже зображення можна було побачити й на сторінках The Tech Outlook, де також продемонстрована саме модель Motorola Razr 2023 зі збільшеним зовнішнім екраном та кодовою назвою Juno.

Якщо відштовхнутися від назви, то таке оновлення складаного смартфона від Motorola ми побачимо вже цього року. А якщо рендери дійсно відповідають задумам компанії, то й конкурентної переваги в такої моделі буде чимало. Але є варіанти, що найбільший гравець цієї категорії — Samsung Galaxy Flip — також не планує пасти задніх.