Ринок складаних смартфонів набирає обертів, адже конкуренція між брендами стає дедалі гострішою. Декілька днів назад Oppo презентував глобальну версію Find N2 Flip, це прямий конкурент Samsung Galaxy Flip4. Однак, варіант від Oppo має декілька козирів у рукаві. Зокрема, акумулятор місткістю 4300 мА•год проти 3700 мА•год у Galaxy Flip4, а також основний і зовнішній дисплеї з більшою діагоналлю.

Саме оновлений зовнішній екран може стати однією з головних фішок Galaxy Flip5. Адже наразі склалася ситуація, що зовнішній екран Find N2 Flip має діагональ 3,26″, а Galaxy Flip4 – 1,9″. Різниця більше ніж у півтора раза.

Якщо вірити відомому інсайдеру Ice Universe, Samsung обладнає Galaxy Flip5 екраном з діагоналлю більшою, ніж в конкурента від Oppo. Точні цифри поки не називаються, однак очевидно, що південнокорейська компанія суттєво змінить дизайн смартфона. Однією з його особливостей було двоколірне виконання задньої кришки, де зовнішній дисплей і блок камер ховались під чорним склом. Подивимось що вигадають дизайнери у Galaxy Flip5. Разом з тим, більша діагональ має зробити додатковий екран кориснішим, адже наразі його функціональність у смартфоні Samsung доволі обмежена.