Ми вже розповідали про новий автомобіль Subaru Crosstrek. Але спочатку була презентована японська версія з гібридом на основі 2-літрового «опозитника».

А ось новинка Subaru Crosstrek дебютувала у версії для ринку США, і вона помітно відрізняється. Ззовні такий автомобіль Subaru Crosstrek можна впізнати по жовто-салатовим «вусам» на бамперах, всередині — по схожому контрастному оздобленню сидінь. До речі, вертикальний 11,6-дюймовий дисплей також на місці.

Проте головна особливість американського Subaru Crosstrek прихована під капотом — це 2,5-літровий 185-сильний бензиновий двигун, який працює з варіатором Lineatronic та (звісно ж!) повним приводом. Причому такі 2,5-літрові автомобілі будуть виробляти на місцевому заводі Subaru у США. Тобто, виходить такий собі «місцевий ексклюзив». Водночас звичайні 2-літрові версії все ще будуть постачатись з Японії.

Ну що, почекаємо «битків» зі США? До речі, вони мають бути недорогими: очікувана вартість Subaru Crosstrek у США починається від $25 тисяч.