Актуальні моделі iPhone 14 мають розділення в дизайні частини дисплея з датчиками Face ID: звичайні iPhone 14 та iPhone 14 Plus мають дотичний до рамки виріз, а iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max отримали новий (для смартфонів Apple) Dynamic Island. За даними TheElec, цьогоріч всі моделі iPhone перейдуть до використання Dynamic Island.

Компанія Samsung вже отримала замовлення на нові партії екранів та купує необхідне обладнання у Philoptics на майже $20 млн, якого не вистачає для виробництва дисплеїв з Dynamic Island. Компанія навіть планує долучити більше партнерів, щоб задовольнити попит.

До того ж TheElec вважає, що в iPhone 16 датчики Face ID можуть розташуватися під дисплеєм. Згідно з минулими аналогіями, подібну технологію спочатку отримає модель iPhone 16 Pro. Але жодних деталей стосовно такого рішення видання не надає.

Всі моделі iPhone 15 отримають Dynamic Island, а в iPhone 16 Pro датчики Face ID будуть розташовані під дисплеєм — TheElec

Але повертаючись до iPhone 15, подейкують, що тестування цьогорічних смартфонів купертинців вже розпочалося в Китаї. Тож, можливо, доволі скоро з’явиться більше подробиць, що саме можна очікувати від новинок цієї осені.