Ілон Маск не втомлюється експлуатувати бренд Tesla не тільки для електромобілів, але й для різноманітних аксесуарів, які часто взагалі не повʼязані з основним бізнесом компанії. Ви вже могли бачити мікрофон для караоке в машині та «кіберсвисток» від Tesla,  а тепер виробник представив «безпровідну платформу для зарядки» (Wireless Charging Platform), на якій можна підзаряджати одразу два смартфони та навушники.

Tesla випустила безпровідну зарядку для смартфонів за… $300

«Натхненна кутовим дизайном і металевим стилем Cybertruck, наша бездротова зарядна платформа забезпечує 15 Вт потужності швидкої зарядки на пристрій для трьох пристроїв одночасно. Її витончений дизайн складається з алюмінієвого корпусу, преміальної поверхні з Алькантари та знімної магнітної підставки, яка дозволяє розміщувати зарядний пристрій горизонтально або під кутом для кращого огляду» – йдеться в описі зарядки на сайті Tesla.

Tesla випустила безпровідну зарядку для смартфонів за… $300

Компанія обіцяє безпровідну зарядку на всій площині пристрою, таким чином користувачу нібито не потрібно буде вирівнювати смартфон, щоб почати підзаряджання. Окрім того, зарядна станція комплектується магнітною підставкою, а також блоком живлення на 65 Вт.

Tesla випустила безпровідну зарядку для смартфонів за… $300

Зазвичай подібні пристрої можна знайти в діапазоні $100-$150, проте за дизайн та бренд Tesla потрібно буде доплатити, компанія пропонує свою безпровідну зарядку за $300.