Як і обіцяв Ілон Маск, аксесуари Tesla тепер можна купити за криптовалюту Dogecoin. Проте поки що тільки декілька позицій, серед яких “кіберсвисток”, пряжка на ремінь з логотипом компанії та навіть дитячий електро-квадроцикл Cyberquad. І що цікаво, зараз на сайті Tesla їх можна придбати тільки за Dogecoin, але на момент публікації новини тільки пряжка та квадроцикл залишилася в наявності, свистки миттєво розкупили.

Ще цікавіше, що товари куплені за криптовалюту не підлягають поверненню. Про це йдеться на сторінці підтримки магазину аксесуарів Tesla.

Усі покупки Dogecoin є остаточним продажем. Предмети, придбані за допомогою Dogecoin, не підлягають поверненню, обміну або скасуванню. Предмети, придбані за допомогою Dogecoin, не підлягають поверненню або обміну на готівку.

“Кіберсвисток” від Tesla тепер можна купити за Dogecoin. Їх миттєво розібрали

Як і в минулому, коли Ілон Маск згадував про Dogecoin у своєму твіттері, вартість криптовалюти тимчасово підвищилася до 20 американських центів, але це далеко від її максимуму у майже 69 центів, який був у травні 2021 року.