Нова генерація Honda CR-V поступово крокує по планеті. Після дебюту Honda CR-V в США, цей автомобіль отримали й китайці – але під власною назвою Honda Breeze та з місцевим виробництвом. Про це розповідає видання Carscoops.

Цікаво, що лише зміною назви справа не обмежилась. Автомобіль Honda Breeze отримав оригінальну передню частину: фари та бампер, решітка радіатора. Також дещо змінилось оздоблення заднього бампера та ліхтарів, встановлені оригінальні колісні диски, а накладки пофарбовано у колір кузова. Зрештою, зміни бамперів призвели до зростання розмірів – довжина моделі Honda Breeze складає 4,72 м.

В салоні також помітні деякі відмінності: як мінімум, змінені матеріали оздоблення. Хоча загальне оформлення передньої панелі та центральної консолі залишилось аналогічним Honda CR-V. До речі, як і гама силових агрегатів: автомобіль стартує з бензиновим 1,5-літровим «турбо» (193 к.с. та 243 Нм), згодом обіцяна гібридна версія. Також обіцяний 5- або 7-місний салон та повний привод.

Старт продажів нової моделі Honda Breeze має відбутись ще до кінця поточного року, а ось гібрид доведеться зачекати до 2023-го. Вартість автомобіля – від $27 тис. Купили б собі?