OnePlus був чи не єдиним з великих брендів, на корпусі Android-смартфона якого можна було знайти слайдер перемикання гучності. Така дрібничка може і не є вирішальним приводом для вибору саме цього смартфона, але є доволі приємним бонусом до інших характеристик, які в OnePlus зазвичай не відставали від конкурентів.

Опубліковані зображення OnePlus 11 від Стіва Хеммерстоффера (Steve Hemmerstoffer) з відомим ніком OnLeaks у Твіттері, показали, що зниклий на попередніх моделях перемикач режимів викликів все ж з’явиться в нової моделі. Заразом зміниться й дизайн блока камер, який стане круглим й так само «вливатиметься» в боковину корпусу. Ще й з логотипом Hasselblad, якого в попередній раз не було.

Технічних деталей поки не так багато, як хотілося б, але за чутками можна очікувати на 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю QHD+ та частотою оновлення у 120 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm, до 16 ГБ оперативної пам’яті, три основні камери (50 МП + 48 МП + 32 МП), батарею місткістю 5000 мА•год та підтримкою швидкого заряджання потужністю у 100 Вт. Все це доволі передбачувано для пристрою такого класу.

Також повідомляється, що цього разу компанія трохи змінить назву, адже в поточній лінійці звичайної моделі OnePlus 10 не було. Тобто, скоріше за все, згодом ми побачимо мінімально доповнені варіанти OnePlus 11 Pro/OnePlus 11T.

Ще нагадаємо, що компанія нещодавно розповіла про зміни в строках оновлень ОС. Нові смартфони компанії мають чотири роки отримувати нові версії операційної системи та ще один рік фіксів та патчів. Разом з цим було б дуже добре, яки компанія щось зробила з міцністю корпусу, який наразі відносно легко пошкодити.