Нещодавно підтримка сервісів Apple iCloud для операційної системи Windows отримала значне розширення можливостей, серед яких функція iCloud Photo вже почала повноцінно працювати. Але тут сталися деякі проблеми з роботою сервісів.

Згідно з користувацькими скаргами, сервіс пошкоджує деякі відео. Наприклад, записані на iPhone 13 Pro та iPhone 14 Pro відеозаписи після синхронізації з сервісом стають чорними з білими лініями, що робить їх непридатними для перегляду.

Але й це не найбільша проблема, адже деякі люди також побачили у себе в бібліотеці фотографії та відеозаписи, які вони не робили. Тобто, можливо, користувачі побачили у себе в бібліотеці файли інших користувачів.

«iCloud для Windows пошкоджує відео, записане з iPhone 14 Pro Max, що призводить до появи чорних відео зі “сканувальними” лініями. У рідкісних випадках він вставляє кадри у відео з невідомих джерел, можливо, з інших облікових записів iCloud. Мені показували фотографії сімей інших людей, яких я ніколи у своєму житті не бачив, футбольні ігри та інші випадкові фотографії. Очевидно, це викликає занепокоєння та не зовсім дає мені відчуття безпеки при використанні iCloud» — скаржиться один з користувачів.

Зазначається, що проблема стосується саме застосунку iCloud для Windows, а не прямої інтеграції з системою.

Інших деталей наразі немає, публічних заяв від Apple чи Microsoft стосовно таких випадків також не було.