Схоже, справи у Tumblr йдуть зовсім погано, тому що ця колись популярна, а зараз вже майже напівзабута соціальна мережа вирішила переглянути свої правила щодо вмісту, дозволивши повернути на платформу еротику та оголене тіло. Про це пише Euronews.

«Тепер ми вітаємо ширший спектр вираження, творчості та мистецтва на Tumblr, включаючи контент, що зображує людське тіло (так, це включає оголене людське тіло), – такий запис з’явився в офіційному блозі Tumblr. – Отже, навіть якщо ваші твори містять оголене тіло, сюжети для дорослих або сексуальні теми, тепер ви можете поділитися ними на Tumblr, використовуючи відповідну мітку спільноти, щоб кожен міг контролювати типи вмісту, який він бачить у своїй стрічці.»

Це не повне повернення до тих часів, коли порно було повністю дозволене на платформі та становило визначну частину контенту цієї соціальної мережі, оскільки далі йдеться про те, що «візуальні зображення відверто сексуальних актів залишаються забороненими на Tumblr».

Заборона порно, еротики та навіть класичних витворів мистецтва, які містили зображення оголеного тіла, почалась на Tumblr після того, як додаток соціальної мережі був видалений Apple App Store після звинувачення в розповсюджені дитячої порнографії. Tumblr запровадив жорсткий автоматичний контроль контенту, що призвів до видалення численних, навіть не порнографічних блогів і суттєвому відтоку користувачів.

Після цього кількість користувачів Tumblr почала зменшуватися і зовсім не факт, що послаблення обмежень поверне соціальній мережі популярність. Хіба що Маск остаточно поховає Twitter.