Співробітники Twitter готуються до звільнень з того моменту, коли Ілон Маск офіційно очолив компанію. Алекс Хіт з The Verge повідомив, що Маск зустрічається з радниками, в тому числі з колишнім керівником PayPal Девідом Саксом, і допрацьовує план звільнення приблизно 3800 співробітників, в той час, як Bloomberg повідомив, що буде скорочено 3700 людей.

За даними Bloomberg, план полягає в тому, що співробітники будуть проінформовані про звільнення в п’ятницю, і тим, хто потрапить під скорочення, може бути надано 60-денну вихідну допомогу. Маск також планує покласти край політиці Twitter, яка дозволяла співробітникам працювати з дому. Це узгоджується з текстовими повідомленнями від іншого радника, Джейсона Калаканіса (виявленими в рамках судової справи Маска, коли він все ще намагався відмовитися від покупки Twitter), в яких пропонувалося скоротити віддалену роботу, щоб стимулювати добровільне звільнення, і це відповідає його позиції проти віддаленої роботи в Tesla.

Ці зміни — лише деякі з тих, що готуються з того часу, як Twitter став компанією Ілона Маска минулого тижня. Twitter Blue отримає нову ціну в $8 і доступ до верифікації, в той час, як функція редагування, як повідомляється, буде відкрита для всіх вже на цьому тижні. Маск також створить «раду з модерації контенту» і, можливо, поверне Vine.