На відміну від деяких інших компаній, Google сміливіше демонструє свої продукти напередодні офіційних презентацій. В жовтні, разом з новими смартфонами, Google також має презентувати свій перший «розумний» годинник Pixel Watch. І компанія жодним чином не ховає його, демонструючи коротке відео з дизайном пристрою.

Відео не дає багато деталей, але уважні глядачі побачать позначки на задній частині: 50 м та Gorilla Glass. Окремий акцент відео робить на боковину, де є колесо-кнопка для керування.

Звісно, відео також демонструє різні кольори корпусів та ремінців. Останніх має бути більше. Разом з цим демонструється й система їх кріплення.

Одним з найцікавіших елементів є різні циферблати. В ролику є сім опцій. Кожна з них також показує, що у майбутнього годинника чимала рамка навколо дисплея, який значно менший за корпус пристрою.

Окремо привертає увагу невелика товщина Pixel Watch. Традиційні годинники бувають доволі товсті, що може візуально обтяжувати зовнішній вигляд. Внаслідок цього Pixel Watch будуть універсальніші та в деяких випадках навіть зручніші. Щоправда, користувачі скоріше за все обрали б трохи товщий корпус з більшим акумулятором.

Нагадаємо, що деякі подробиці про Pixel Watch вже встигли з’явитися в Мережі, а які з них справдяться ми дізнаємося 6 жовтня.