Компанія Google анонсувала «розумний» годинник Pixel Watch ще в травні, а подробиці про новий ґаджет от-от мають з’явитися на жовтневій презентації разом з новими смартфонами Pixel 7 та 7 Pro. До цього ціни годинників були невідомі.

Але з певних джерел в пунктах продажу цінники нових пристроїв лінійки Pixel стали відомі до офіційного старту продажів. Так, моделі без опції LTE-зв’язку коштуватимуть $349,99. Раніше повідомлялося, що вартість моделей з LTE складатиме $399,99.

Для порівняння, конкурентні Samsung Galaxy Watch5 вартують з $279,99 за 40-міліметрову версію, та $309,99 за 44 мм. При цьому вартість Pro-моделей починається з $449,99.

Кольори Pixel Watch та стандартних ремінців в представленому прайсі зазначені як Black/Obsidian, Silver/Chalk та Gold/Hazel, а для LTE-версій змінюється лише ремінець моделі Silver — Charcoal замість Chalk.

Нагадаємо, що згідно з інсайдерами, Google Pixel Watch мають отримати процесори Samsung Exynos 9110, 1,5 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ в накопичувачі, а місткість батареї складе до 300 мА•год. Серед іншого годинники матимуть GPS, NFC, набір датчиків для зчитування життєвих показників від Fitbit, а занурюватися під воду зможуть на глибину до 50 метрів.