Сучасні смартфони, як правило, мають доволі просунуті системи стабілізації, які полегшують процес знімання фото і відео. Мало того, деякі флагмани можуть похизуватись спеціальними режимами стабілізації, що імітують роботу екшн-камер. Наприклад, Action Mode в iPhone 14 Pro. Попри це DJI презентувала вже шосте покоління стабілізатора для смартфонів, який може запропонувати користувачам декілька цікавих нововведень.

Ексклюзивною для власників iPhone є функція Quick Launch. Коли ви кріпите смартфон до стабілізатора, на екрані з’являється пуш-повідомлення для швидкого запуску фірмового застосунку DJI Mimo.

На самому пристрої з’явилась невеличка панель з індикаторами, яка сигналізує про активний режим роботи. Режими можна перемикати за допомогою кнопки M, що розташована поруч з панеллю. Всього доступно чотири режими роботи: Follow, Tilt Lock, FPV і SpinShot. Окрім того, стабілізатор отримав регулятор Side Wheel, який дозволяє змінювати фокусну відстань, а також збільшувати чи зменшувати масштаб.

DJI показала новий стабілізатор для смартфонів Osmo Mobile 6

Як і в попередніх версіях Osmo Mobile, користувачу доступні режими Timelapse, DynamicZoom, Gesture Control, Panorama, Story Mode. Функція відстежування об’єктів ActiveTrack версії 5.0 стала стабільніше працювати на більшій відстані.

DJI Osmo Mobile 6 вже можна придбати за ціною $159. До нього пропонується ряд аксесуарів, наприклад, магнітне кріплення, LED-підсвітка, зовнішній мікрофон тощо.