Крім фільмів та серіалів Disney анонсував на D23 ще декілька ігор, одна з яких, яка ще навіть немає назви, дійсно привертає увагу.

Це кросовер історій Капітана Америки та Чорної Пантері, події якого відбуваються під час Другої світової війни у Європі та Ваканді. І так, звісно ж «Гідра» теж замішана.

Над грою працює графічна дизайнерка та сценаристка Емі Генніг, яка раніше працювала у Crystal Dynamics та Naughty Dog. Сама вона доклала руки до таких відомих серій як Legacy of Kain (ах, яка була гра!) та Uncharted. Остання її робота – Forspoken, виходить у 2023 році. Разом з Емі новою грою опікується Марк Бернардін, автор коміксів та сценарист, якій працював над такими серіалами як Castle Rock, Treadstone, Carnival Row та Star Trek: Picard.

Розробляє гру Skydance Interactive, ігровий підрозділ Skydance Media, той самої продакш компанії, яка зняла, наприклад, Top Gun: Maverick, усі останні Mission: Impossible та Star Trek і купу популярних серіалів на додачу.

Згідно з інформацією що ми вже маємо, головними героями гри стануть молодий Стів Роджерс / Капітан Америка, Чорна Пантера / Аззурі (це дідусь Т’чалли з фільмів MCU), американський солдат Габріель Джонс і шпигунка Наналі з Дора Мілаж. Як ми вже відзначали, назви у гри поки що нема, тобто до релізу цього проєкту ще багатенько часу.