На вихідних Disney провів свій піврічний захід D23, де продемонстрував тизери та трейлери фільмів та серіалів, які представлять цього та наступного року. Особливу увагу приділили шоу та фільмам, які виходять на Disney Plus та новим відео у франшизах «Зоряних Війн» і Marvel.

Компанія Disney опублікувала трейлер до фільму «Віллоу» / Willow, який є продовженням культової картини 1988 року, знятої Роном Говардом. Це стрічка про чарівника, в якого мало хто вірить, але який рятує світ від злої відьми за допомогою друзів.

На D23 також відбулася прем’єра фінального трейлера серіалу «Андор» / Andor з кіновсесвіту «Зоряних Воєн», який розкаже про події, які відбувалися напередодні історії, розказаної у фільмі «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія» / Rogue One: A Star Wars Story.

Мультсеріал «Зоряні Війни: Сказання про Джедаїв» також отримав трейлер. Він буде охоплювати події, в яких покажуть навчання Асоки та піднесенні й, можливо, падіння графа Дуку. 

Через два роки очікувань Disney також випустить  третівй сезон фантастичного серіалу «Мандалорець» / The Mandalorian, який вийде на стримінговій платформі Disney+ у лютому 2023 року.

Семюель Джексон повертається у ролі Ніка Ф’юрі до всесвіту Marvel у серіалі «Таємне вторгнення» / Secret Invasion. Це вільна адаптація кросовера коміксів Marvel, в основі сюжету якого розповідається про вторгнення на Землю інопланетян, які можуть змінювати форму. Трейлер прямо не говорить про те, що прибульці – це Скрулли, вперше показані у кіновсесвіті Marvel у фільмі «Капітан Марвел» / Captain Marvel, але навряд Нік Ф’юрі, враховуючи його історію зі Скруллами, ганявся б за іншими прибульцями.

 

Ще один з героїв Marvel, що з’являється у «Таємному вторгненні» – Джеймс Роудс / Залізний Патріот у виконанні актора Дона Чідла, нарешті отримає свій власний серіал на Disney+, який отримає назву «Війни броні» / Armor Wars.

Компанія Marvel також показала чорно-білий трейлер фільму «Нічний перевертень» / Werewolf By Night, у якому Гаель Гарсія Берналь знявся в ролі перевертня Джека Рассела. Трейлер також дає нам наш перший погляд на персонажа коміксів Marvel – Лісовика (Man-Thing). 

Marvel також показали новий трейлер другої частини першого сезону нового серіалу «Вона-Галк» / She-Hulk.

Хоча це не офіційний трейлер, компанія Marvel показала акторський склад фільму «Громовиці» / Thunderbolts, який вийде у 2024 році. У фільмі, який розповідає про загін суперлиходіїв, зіграли Девід Харбор, Ольга Куриленко, Джулія Луїс-Дрейфус, Флоренс П’ю, Ханна Джон Кармен, Уайет Рассел і Себастьян Стен.

У Marvel також повідомили  дату виходу наступного фільму «Фантастична четвірка», який стане перезапуском франшизи вже в розширеному кіновсесвіті Marvel.

Прем’єра запланована на 8 листопада 2024 року. Деталі про акторський склад досі невідомі, хоча є інформація, що Метт Шакман, який зняв серіал «ВандаВіжн» / WandaVision, буде режисером фільму. Кевін Файгі, президент Marvel Studios, сказав, що нам доведеться почекати до D23 наступного року, щоб дізнатися більше подробиць.