Адвентюра Tales From The Borderlands, що вийшла у 2014 р., напевно найкраща з епізодичних ігор Telltale Games. І поки відроджена Telltale Games займається іграми The Wolf Among Us 2 та The Expanse, за створення нової Tales From The Borderlands, яка, сюрприз-сюрприз, отримала назву New Tales From The Borderlands, взялися самі творці серії Borderlands – Gearbox Software.

І ось New Tales From The Borderlands нарешті отримала дату релізу і перший трейлер, у якому нам представили головних персонажів, як і у попередній частині, невдах та нікчем, яким судилося відіграти важливу роль у всесвіті Borderlands.

Ми будемо допомагати вченій-альтруїсткі Ану, її загартованому вулицями брата Октавіо та продавчині замороженого йогурту Френ вижити під час вторгнення у мегаполіс Прометей військ компанії Tediore (це ті самі хлопці у яких є балакучі автомати з ніжками).

Реліз New Tales From The Borderlands заплановано вже на 21 жовтня 2022 р. А вийде гра на геть усіх платформах – Windows ПК, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series X|S.

Гру вже можна предзамовити на Steam та Epic Games Store.

Цікаво, чи вдасться Gearbox Software перевершити Telltale Games?