The Wolf Among Us, краща, на думку багатьох гравців та критиків, гра Telltale Games, нарешті отримає продовження. Історія, заснована на серії коміксів Fables, продовжиться у 2023 році в The Wolf Among Us 2! А поки що нумо дивитися трейлер та скриншоти з майбутньої адвентюри!

Нагадаємо, LCG Entertainment, яка веде бізнес як Telltale Games, це не та сама Telltale Games, яка збанкрутувала у 2018 році. Це нова компанія, створена частиною співробітників старої Telltale Games, яка отримала права на IP, бренд, ліцензії та ігри старої Telltale Games. До недавнього часу нова компанія лише перевидавала старі ігри Telltale, наприклад, спеціальне видання Batman: The Telltale Series – Batman: Shadows Edition. Тож The Wolf Among Us 2 це перша нова гра нової Telltale.

Що вже відомо про The Wolf Among Us 2? Розробкою займаються LCG Entertainment та AdHoc Studio, ще одна студія, створена колишніми співробітниками Telltale Games. Реліз відбудеться у 2023 році на ПК у Epic Games Store та на консолях сучасного та попереднього покоління.

Події гри розгорнуться приблизно через півтора роки після першої частини. Як і більшість попередніх ігор студії The Wolf Among Us 2 буде мати п’ять епізодів. У трейлері можна побачити деякі події першого епізоду. Розробники наголосили, що епізоди сіквела виходитимуть частіше ніж епізоди оригінальної гри.

Актори Адам Геррінгтон та Ерін Іветт як і раніше озвучать своїх персонажів – Бігсбі та Білосніжку. Саме зараз автори займаються захопленням руху акторів. The Wolf Among Us 2 створюється на рушії Unreal Engine 4 (нагадаємо про ексклюзив Epic Games Store), який, за словами авторів, сильно спростив роботу. При цьому, як можна побачити з трейлеру, графіка гри залишилася стилізованою під комікси, як і у першій частині.

Цього разу розробники планують завершити усі епізоди до релізу першого, тобто ситуація з The Walking Dead: The Final Season не має повторитися.

Цікаво, що серед запланованих LCG Entertainment / Telltale Games є ще один проєкт, гра The Expanse: A Telltale Series по книжкам/серіалу The Expanse / «Простір», яку розробляє студія Deck Nine, автори Life Is Strange: Before the Storm та Life Is Strange: True Colors. І це круто!