Не щодня виробники автівок об’єднуються з ігровими видавцями чи франшизами у незвичні способи, але «цей день настав». На Gamescom Opening Night Live показався тематичний MINI-х-Pikachu. Це не просто електрокар з «покемонами». Автівка дозволяє під’єднати до неї ігрову консоль та транслювати ігри назовні з вбудованого проєктора.

Точніше, це представлений минулого місяця MINI Aceman, який отримав додатковий Pokémon mode. При активації цього режиму в інтерфейсі автівки з’являється Пікачу, спрацьовують додаткові ефекти підсвічування в салоні та зовні машини.

А головною «фішкою» є вбудований проєктор, за допомогою якого можна вивести зображення на поверхню перед автівкою, під’єднати консоль та пограти. Щоправда, доведеться дочекатися темряви та підшукати для цього відповідне місце на паркінгу. Також не всі погодні умови підійдуть для подібних розваг. Нюансів вистачає.

Але про автівку немає технічних подробиць. Який саме проєктор використовується та яку консоль підтримує авто — компанія не зазначає. Скоріше за все це просто концепт для виставки та зайвої реклами. Тож не факт, що фанам вдасться придбати такого «Пікачу». Але концепцію мобільного геймінгу така машина могла б вивести на новий рівень.

MINI та Pokemon показали концепт автівки з вбудованим проєктором, до якого можна під’єднати ігрову консоль