Отже, сьогодні представлено концепт-кар MINI Aceman, який нещодавно був анонсований. Тож можемо порівняти прогнози з реальністю – і вони цілком сходяться: перед нами компактний (довжина лише 4,05 м) електричний кросовер. Та ще й такий, що демонструє новий дизайнерський стиль для майбутніх автомобілів MINI.

Наприклад, варто зауважити на фари, що з традиційного кола чи овалу перетворились радше на п’ятикутник з заокругленими кінцями. До речі, тут дизайн поєднується з технологіями: використана матрична світлодіодна оптика. Або зверніть увагу на великі 20-дюймові колісні диски з широкими спицями.

Їм також відповідає кермо в салоні MINI Aceman: спиці розташовані нижче та стали ширші. Центральною частиною салону є великий OLED-дисплей. Проте крім нього можна відмітити покриття з об’ємним 3D-ефектом та й загалом незвичні матеріали оздоблення інтер’єру.

Як відзначають представники компанії, новий концепт MINI Aceman демонструє можливість поєднання компактного хетчбека MINI Cooper та кросовера MINI Coutryman – тобто, він займає нішу минулого MINI Paceman. Тільки тепер у виконанні з 5-дверним кузовом.

Тож, схоже серійного втілення такого автомобіля залишилось недовго чекати – і в лінійці MINI скоро буде ще один кросовер.