Французька Asobo Studio, творці неймовірного Microsoft Flight Simulator, сповістили, що їх нова гра, action/adventure A Plague Tale: Requiem «пішла на золото», тобто готова до релізу і відправилась до видавця, Focus Entertainment.

Гра є прямим продовженням action/adventure A Plague Tale: Innocence (2019), яка свого часу зібрала дуже позитивні відгуки як гравців, так і преси та здобула непоганий врожай нагород. Події сиквелу відбуваються через декілька місяців після закінчення попередньої гри, а юній Амісії де Рун та її молодшому брату Гюго судиться пройти нові суворі випробування та знову стикнутися з навалою щурів та чумою, яку вони несуть.

З нагоди відправки A Plague Tale: Requiem «на золото», розробники презентували оглядовий ролик гри, у якому розповіли про головні аспекти сюжету та геймплею гри.

Реліз A Plague Tale: Requiem планується на Microsoft Windows, Nintendo Switch (хмара), PlayStation 5 та Xbox Series X/S на жовтень 2022 р. На думку редакції «Межі» це один з найважливіших релізів цього року і, на відміну від багатьох інших, його вже точно не перенесуть на 2023 р.