На сервісі GOG.com стартував розпродаж українських ігор, і хоч представники сервісу не підкреслюють це, по таймінгу зрозуміло, що він присвячений Дню Незалежності України.

На розпродаж потрапили майже усі ігри з каталогу GSC Game World, від перших «Козаків», Venom. Codename: Outbreak та FireStarter до «Козаків 3» та більша частина каталогу Frogwares від Journey to the Center of the Earth до Sherlock Holmes Chapter One. Плюс усі ігри Best Way з серії «У тилу ворога», на жаль надані тим самим спадкоємцем «1С» – Fulqrum Publishing. Крім того, на розпродажу декілька ігор Whale Rock Games – We are the Dwarves, Space Accident; Party Hard та Party Hard 2 від Pinokl Games; ATOM RPG та ATOM RPG: Trudograd від AtomTeam; ну і звісно ж Ostriv, хоч тут знижка скоріш символічна – лише 10%.

Цікаво, що більш ніж 2 місяці тому редакція «Межі» направила в GOG.com лист з пропозицією провести саме такий розпродаж до Дня Незалежності. Ми не стверджуємо, що таких планів не було у самої GOG, але збіг цікавий.

Розпродаж українських ігор на GOG.com триватиме до кінця дня 24 серпня 2022 р.

Як відомо редакції «Межі» невдовзі слід чекати новин про українські розпродажі й від деяких інших ігрових сервісів. І так, ми трохи посприяли цьому.

Все буде Україна!