Компанія Apple збирається провести презентацію лінійки смартфонів iPhone 14 та інших нових пристроїв 7 вересня, повідомляє Bloomberg.

Нові iPhone дадуть початок насиченому осінньому сезону продуктів, який також включатиме кілька нових комп’ютерів Mac, оновлені iPad і три моделі Apple Watch.

Apple презентує лінійку iPhone 14 у небезпечний для галузі час. Продажі смартфонів почали падати, оскільки споживачі стикаються з інфляцією та хиткою економікою. Але Apple, здається, почувається краще, ніж її конкуренти: iPhone добре продавався в минулому кварталі, і компанія повідомила постачальникам, що не передбачає падіння попиту.

Технічний гігант із Купертіно зазвичай також анонсує інші продукти поряд з iPhone, включаючи найновіші годинники Apple Watch. Компанія зазвичай випускає новий iPhone у магазинах приблизно через півтора тижня після його презентації, і очікується, що Apple буде дотримуватися цієї моделі цього року. Деяким працівникам роздрібних магазинів було сказано підготуватися до випуску великого нового продукту 16 вересня.

Про те, чого чекати від iPhone 14, інсайдери повідомляли ще весною.