Нещодавно ми розповідали про кросовер Audi Q6 та новий пікап Volkswagen Amarok, який є найближчим родичем Ford Ranger. А що буде, якщо поєднати всі ці автомобілі? Може вийти цілком непоганий пікап! Мужній образ, функціональна платформа, пізнавані риси Audi. Звісно, це лише рендер. За підготовкою якого, до речі, можна спостерігати на відео.

Проте ідея Audi Q6 pickup не позбавлена сенсу. Адже зі сторони компанії Audi вже проходили заяви про зацікавленість у сегменті пікапів – як мінімум, вони дуже популярні в США. При цьому там майже немає конкурентів з преміум-класу. Цікаво, чого б це?…

Можна згадати історії Mercedes X-Class (не дуже успішну, м’яко кажучи), а також пікапи Cadillac та Lincoln – вони знайшли більше клієнтів, проте до популярності аналогічних позашляховиків було далеко.

То ж німцям потрібно створити автомобіль Audi Q6 pickup не просто навколо привабливого дизайну, але й справді запропонувати радикальні переваги, що зможуть зацікавити покупців. Як воно буде в реальності? Час покаже.