Як і планувалося, київська студія Frogwares запустила вчора Kickstarter-кампанію по збору додаткових коштів на розробку адвентюри Sherlock Holmes The Awakened, ремейка гри 2006 р. Усього за декілька годин потрібна сума була зібрана!

Сума, яку збирала Frogwares, складала $71 658, станом на зараз Kickstarter-кампанія залучила вже $92 525 і ця цифра змінюється щохвилини.

Нагадаємо, запланований ремейк буде майже новою грою, з новою графікою і навіть переробленим сюжетом. Зараз це своєрідне продовження Sherlock Holmes Chapter On – містичний детектив про першу спільну справу Шерлока Голмса та доктора Ватсона.

Крім першого трейлера гри, який ви можете побачити вище, Frogwares виклала ще один ролик, у якому нагадує західним шанувальникам ігор та ігровим журналістам про російсько-українську війну і про те, як воно – розробляти ігри під обстрілами.

Судячи з дат надходження нагород бекерам, реліз Sherlock Holmes The Awakened заплановано на лютий 2023 р., але у поточних умовах ніхто не буде дорікати Frogwares за можливу затримку.