Фестиваль популярної культури Comic-Con проходить в ці дні у Сан-Дієго, та традиційно став майданчиком для презентації студіями нових трейлерів для майбутніх фільмів. Серед них є як давно очікувані картини, так і зовсім несподівані.

«Шазам! Лють Богів»

«Шазам! Лють богів» від New Line Cinema – продовження історії про підлітка Біллі Бетсона. Промовивши чарівне слово «Шазам!», Біллі перетворюється на своє доросле альтер его – супергероя Шазама.

«Вона-Галк»

Наступним великим серіалом Marvel на Disney+ стане «Вона-Галк» (She Hulk). Новий трейлер шоу має легший тон, в ньому можна побачити кузена головної героїні Брюса Баннера, який пояснює, наскільки важливі спандекс та йога, коли ти гігантський супергерой.

«Чорна пантера: «Ваканда назавжди»

Перший трейлер фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» від Marvel став однією з несподіванок та одним з найбільших викликів студії. Під час презентації ролика актриса Летиція Райт сказала, що для неї та решти акторів і знімальної групи було важливо вшанувати спадок, який Чедвік Боузман залишив після своєї смерті. У трейлері «Ваканда назавжди» прямо не визнається, що сталося з Т’Чаллою в MCU, але його відсутність і нещодавнє відкриття нової підводної нації з Атлантиди знову стривожили світ — зокрема Ваканду. У той час як жителі Ваканди, такі як Шурі (Райт), Королева Рамонда (Анджела Бассетт) і Окойе (Данай Гуріра), сумують і, здається, намагаються з’ясувати, як вони збираються рухатися далі, трейлер також висвітлює нову расу гуманоїдів-амфібій.

«Володар перснів: Персні влади»

Епічний та дуже дорогий серіал «Володар перснів: Персні влади» від Amazon отримав ще один трейлер. На Comic-Con у Сан-Дієго компанія показала нові кадри, дія шоу розгортається за тисячі років до подій «Володаря перснів», під час «Другої епохи» історії Середзем’я.

«Чорний Адам»

Останній трейлер Чорного Адама знову дає вам найкоротші проблиски трагедії в минулому Чорного Адама (Джонсона), яка зрештою призвела до того, що він став надлюдиною, дещо схожою на Шазама. Хоча Адам не зміг врятувати свою сім’ю від жорстокої долі в далекому минулому, у сучасності він використовує свої сили, щоб здійснити жорстоке правосуддя.

«Пісочний чоловік»

В останньому трейлері серіалу «Пісочний чоловік», створеного на основі серії коміксів за сценарієм Ніла Ґеймана, знову розповідається про Морфея, також відомого як Сон (Том Старрідж), який щойно звільнився з ув’язнення смертних і потребує відновлення, щоб відновити свою колишню силу.

«Джон Уік 4»

Перший трейлер фільму «Джон Уік 4», який було несподівано оприлюднено на Comic-Con у Сан-Дієго, містить усі моменти, які ви очікуєте від фільму про Уіка, зокрема Кіану Рівза, який ефективно знищує ворогів.