За кілька тижнів до заходу Unpacked, компанія Samsung оголосила, що відвантажила близько 10 мільйонів складаних смартфонів по всьому світі минулого року. 

У дописі в Samsung Newsroom керівник відділу Mobile Experience (MX) д-р. Те Мун Ро говорить, що постачання таких смартфонів зросли на 300% у порівнянні з 2020 роком. Він прогнозує, що «швидке зростання» цього продукту продовжиться.  

Цифра у 10 мільйонів не збігається з опублікованими раніше даними. У лютневому звіті International Data Corporation йшлося, що «у 2021 році світові постачання складаних смартфонів досягли 7,1 мільйона одиниць». Та яка б цифра не була вірною, відділ Samsung MX зміг підвищити дохід в основному завдяки складаним моделям і новим Galaxy S.

Компанія зазначає, що 70% користувачів обрали модель Flip. Не дивно – раніше компанія визнавала, що саме Flip найбільше мотивував покупців змінити бренд на Samsung. 

Керівник відділу MX також говорить, що компанія презентує нові моделі Flip та Fold на наступному Unpacked, який пройде 10 серпня цього року. 

«Ви побачите, що наші інновації впливають не лише на те, що можуть зробити технології. Це те, що можете зробити ви. Ми знову надихаємось від користувачів Galaxy, щоб розсунути межі можливого», –  пообіцяв Ро.