Суд Делаверу ухвалив рішення на користь Twitter, дозволивши прискорено розглянути справу між компанією та Ілоном Маском. П’ятиденний суд щодо того, чи повинен мільярдер придбати соцмережу, відбудеться у жовні цього року. Про це повідомляє CNBC.

Адвокат Twitter стверджував, що судовий розгляд у вересні цілком відповідає термінам розгляду інших подібних справ. Він наголосив, що швидкий розгляд потрібен, щоб зменшити поточну шкоду, яку компанії наносить невизначеність та імовірно-зневажливе ставлення з боку Маска. 

За словами адвоката Twitter, спроби мільярдера відкласти суд є хитрістю. Маск хоче залишити мало часу для того, щоб компанія могла оскаржити рішення до закінчення його боргових зобов’язань. 

Водночас адвокат Маска стверджує, що прискорений графік буде «агресивним» для його команди. Вона має перевірити величезну кількість даних у Twitter, оскільки Маск хоче знати відсоток спам-акаунтів на платформі. Адвокат звинуватив Twitter у тому, що компанія хоче приховати цю інформацію й не змогла надати її раніше. 

У відповідь на це адвокат Twitter зауважив, що відсоток спам-акаунтів не має значення, оскільки «ніщо в угоді про злиття не стосується цього питання».

Нагадаємо, Twitter позивається до Ілона Маска після його спроби скасувати угоду з придбання компанії. Гендиректора Tesla та SpaceX хочуть змусити купити компанію за $44 мільярди, як він раніше пропонував.