Важко не погодитися, що останнім часом Hyundai демонструє сильний стрибок в дизайні нових моделей. А її останні концепти взагалі перевершили всі сподівання. Підрозділ N демонструє не тільки дизайн, але й новітні технології. При цьому такі автівки орієнтовані на спорт, а не сумне пересування з «точки А в точку Б».

Нещодавно компанія опублікувала відео з двома піддослідними N-відділу — N Vision 74 та RN22e.

N Vision 74 є першим водневим гібридом, ще й оновлює зовнішність класичної моделі Hyundai Pony Coupe 1974 року. Концепт задньопривідного купе отримав потужність понад 500 кВт та понад 900 Н•м крутного моменту.

RN22e повторює дизайн нещодавно представленого Ioniq 6, але, звісно, значно спортивніший. Це також електрокар, який представляє фірмову платформу E-GMP (Electric Global Modular Platform). Вона отримала повний привід з потужністю 430 кВт та крутним моментом у 740 Н•м.

Наведене відео має стати доказом для скептиків, що такі автівки існують не лише на рендерах сайту компанії, але вже цілком можуть проїхатися треком. Хоча, чесно кажучи, деякі кадри на відео все ж виглядають занадто «комп’ютеризованими». Тож навряд такі концепт-кари можна буде часто зустріти у повсякденному житті, але не відмітити зовнішність таких автівок неможливо.