Sony починає додавати нові безплатні ігри в тарифні плани Extra та Premium оновленого сервісу PS Plus. Так, до кількох десятків проєктів, що з’явилися там одразу після перезапуску сервісу, з 19 липня приєднаються “симулятор кота” Stray (PS4, PS5), реліз якого відбудеться якраз у цей день, та Final Fantasy VII Remake Intergrade. Свого часу Final Fantasy VII Remake для PS4 вже роздавалась у PS Plus, але PS5-версія – поки що ні.

Крім того, у цей же день передплатники PS Plus Extra та Premium також зможуть “забрати” Marvel’s Avengers (PS4, PS5). Попри досить прохолодний прийом з боку гравців, геймплей у гри насправді непоганий, тому якщо ви досі не придбали цю гру, спробувати її безплатно однозначно варто.

З менш цікавих проєктів, що приєднаються до Extra і Premium — п’ять “старих” частин Assassin’s Creed для PS4 (на додачу до Valhalla, яка була доступна на старті), дві частини Saints Row та пів десятка інших ігор. До того ж класична колекція Premium-тарифу отримає дві гри для PSP – No Heroes Allowed! та LocoRoco Midnight Carnival.

В такому режимі Sony планує щомісяця оновлювати склад безплатних ігор у PS Plus — першим, на початку місяця, поповнюватиметься базовий тариф Essential, а через пару тижнів доходитиме черга й до Extra з Premium.