Джонні Депп відновлюється після судового процесу з Ембер Герд, і вже бере участь у новому проєкті. Bloomberg повідомляє, що ліцензійна угода з Netflix частково покриє оплату рахунків за майбутній фільм, у якому актор зіграє одну з головних ролей.

Згідно з повідомленням, Netflix оплатить частину рахунків за фільм «Фаворитка» («La Favorite») французької акторки та режисерки Майвенн Ле Беско. Фільм розповідатиме історію короля Франції Людовіка XV (Джонні Деппа) і Мадам дю Баррі (Ле Беско), фаворитку короля, яку зв’язок із Людовіком привів до страти під час Французької революції. 

Netflix ліцензує фільм у Франції та допоможе профінансувати виробництво. «Фаворитка» має вийти у 2023 році у французьких кінотеатрах і з’явитись на Netflix France через 15 місяців. 

На початку цього року Netflix уклав угоду з французькими кіногільдіями ARP, BLIC та BLOC, і зобов’язався інвестувати щонайменше 4% свого річного доходу у Франції у виробництво французьких і європейських повнометражних фільмів. У тому числі й «Фаворитки».