Нещодавно ми розповідали про нові моделі «японців» із США, серед яких був і седан Subaru. А тепер прийшла черга для оновлення кросовера – флагманської моделі Subaru Ascent. Нагадаємо: зараз це найбільший кросовер Subaru та єдиний, що пропонується з 8-місним салоном.

Оновлення не радикальні, проте помітні. Перш за все, кардинально змінилась передня частина: новий бампер, видозмінена решітка радіатора, С-подібні фари. Також окремо можна відмітити версію Onyx Edition, яка прикрашена темними декоративними деталями та чорними 20-дюймовими колісними дисками.

Що стосується салону, то кросовер Subaru Ascent 2023 модельного року вирізняється новою передньою панеллю, побудованою навколо вертикального 11,6-дюймового сенсорного дисплея формату Full HD. Хоча придивіться уважно: поруч з ним збережені й традиційні фізичні органи керування.

Крім того, автомобіль вирізняється розширеним функціоналом безпекового комплексу EyeSight та системою Cabin Connect (такий собі внутрішній «інтерком», адже самі задні пасажири та справді сидять ну-у-у-у дуже далеко від водія).

Як і раніше, кросовер Subaru Ascent оснащено 2,4-літровим турбодвигуном потужністю 260 к.с., що працює у парі з трансмісією CVT та фірмовим повним приводом. Єдина технічна зміна – поява 2-режимної системи X-MODE замість звичайної.

Проте й цих оновлень вистачить! Чи ні?…