Протягом останніх років Формула-1 дуже багато зробила задля розкрутки власного бренду. Зокрема, серіал Drive to Survive, що виходить на Netflix, суттєво збільшив кількість фанатів “королівських автогонок” в усьому світі. В цьому році шанувальники серії отримають одразу дві відеоігри: окрім традиційного симулятора F1 2022 від Codemasters та EA Sports, також запланований реліз симулятора боса команди F1 Manager 2022.

Тепер же Apple Studios офіційно уклала угоду щодо придбання фільму про Формулу-1. Режисером стане Джозеф Косинські, чий фільм “Топ Ґан: Меверік” наразі демонструє чудові результати в прокаті. Головна роль в проєкті дісталась володарю премії “Оскар” Бреду Пітту.

У фільмі, який поки що не має назви, Пітт зіграє досвідченого гонщика. Він вже залишив перегони, але повернувся, щоб змагатися разом із новачком проти титанів свого спорту. Продюсерами стрічки разом з Джозефом Косинські будуть виступати Джеррі Брукхаймер, Чад Оман, а також чинний пілот Формули-1, семикратний чемпіон світу Льюїс Гемілтон. Виконавчим продюсером буде Пенні Тоу, генеральний директор Copper.

До слова, для Пітта це вже друга угода з Apple за останній час. Разом із Джорджем Клуні вони зіграють головні ролі в фільмі, який зніме Джон Уоттс, режисер трилогії про Людину-Павука з Томом Голандом.