Сегмент електричних пікапів зараз тільки зароджується – раніше ми писали про найбільш цікаві перші моделі «траків». Проте, схоже, жоден виробник не хоче втрачати шматок пирога, що може суттєво вирости найближчими роками.

Включаючи й китайську компанію Geely, яка анонсувала появу електричного пікапа. Навіть не просто пікапа, а окремого суббренду Radar, що має увібрати в себе новітні електричні моделі. Нагадаємо: зараз в асортименті компанії Geely є лише один пікап Farizon Remote FX (головна світлина в новині), який створено на базі звичайного легкового кросовера.

Натомість під маркою Radar мають випускатись більш потужні, габаритні, вантажопідйомні моделі, що отримають сучасну електричну техніку – це мають бути достойні конкуренти Rivian й Tesla, не менше! Адже у китайської компанії Geely великий досвід будівництва електромобілів: не забувайте про досвід брендів Polestar і Volvo, що зараз активно займаються темою електромобілів.

Більше інформації ми зможемо дізнатись лише 13 травня – саме на цю дату запланована презентація стратегії та продуктів нового бренду.