Видання Autocar стверджує, що наступником Bentley Mulsanne стане електромобіль. Причому це буде не стандартний 4-дверний седан (саме таким був Bentley Mulsanne у 2010-2020 рр.), а щось на кшталт «великого купе» або «2-дверного седана». Ось погляньте на світлини нижче – класичний седан Bentley Mulsanne та рендер нової моделі у форматі «купе».

Крім того, зі зміною форми кузову, зміниться і позиціювання моделі – ще більше розкоші, ще більше вартості (та невже можна продавати дорожче?), ще більше люкса! Водночас ніхто не полишає сегменту 4-дверних моделей. Адже компанія Bentley також планує запустити у серію найближчим часом ще одне авто – і згідно з рендерами видання, це буде мікс седану, кросовера та купе.

Наступний Bentley Mulsanne – це електромобіль

А ще – це також буде електромобіль. Оскільки компанія має намір за п’ять років презентувати п’ять нових електромобілів: по кардинальну зміну модельного ряду та підготовку виробництва для цього ми вже розповідали раніше. І ось тепер зрозумілі перші електричні автівки, яких варто чекати від «британців».