Серія ігор Call of Duty, яка стала лідером продажу з моменту свого дебюту у 2003 році, вперше за два десятиліття пропустить реліз у 2023 році. Стало відомо, що Activision відклала вихід чергової основної гри серії наступного року.

Попри те, що реліз Modern Warfare цього року відбудеться за планом, і в роботі є інші проєкти Call of Duty, Bloomberg повідомляє, що вихід наступної основної частини серії було відкладено. Це означає, що вперше з 2004 року світ побачить святковий сезон без гри Call of Duty, яка вкотре очолювала б чарти продажів.

У повідомленні Bloomberg йдеться, що рішення про затримку гри було прийнято “після того, як недавня частина серії не виправдала очікувань. Це підвело деяких керівників до думки, що нові версії випускають занадто швидко”.

Очевидно, пише Bloomberg, що це рішення було прийнято виключно Activision і “не пов’язане з угодою Activision про продаж Microsoft Corp. за 69 мільярдів доларів”.

Це, загалом, не здається такою проблемою — ну, пропустять рік, нічого “такого”. Але погляньте на це з іншого боку: майже два десятиліття деякі з вас щороку отримували від студії нову гру. Здається, розробники заслужили на невелику відпустку.