Здається, увесь галас навколо NFT-предметів у іграх закінчився пшиком. За тиждень з моменту запуску платформи Quartz, Ubisoft продала лише 15 NFT-предметів для своїх проєктів.

Ми вже писали про критичну реакцію гравців та представників індустрії на появу NFT у відеоіграх Ubisoft та GSC Game World. GSC Game World достатньо швидко відреагувала на ситуацію та відмовилася від своїх планів по додаванню NFT у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. А ось Ubisoft поки що ніяк не відреагувала на критику, більш того, глава компанії Ів Гіймо провів QA-сесію зі співробітниками паризької студії Ubisoft, де сказав, що додавання NFT до Ghost Recon Breakpoint – це лише початок і Ubisoft продовжить впроваджувати блокчейн-технології у своїх іграх.

На тлі цього досить «цікаво» виглядає продаж NFT від Ubisoft… яких майже нема. Художник студії Respawn Entertainment (Apex Legends) Ліз Едвардс звернула на це увагу у своєму твіттері.

Вона перевірила два торгові майданчики на блокчейні, з якими працює Ubisoft Quartz, та з’ясувала, що за останні сім днів в онлайн-магазинах купили лише 15 NFT-предметів від Ubisoft. Дев’ять на сайті Rarible ще шість – на objkt.

Судячи з даних objkt, загальна сума продажів за весь час складає 94,49 Tezos, що становить по поточному курсу десь близько $400. Це навіть менше, ніж Ubisoft витратила на випуск 2256 NFT-предметів – $733.

Наразі Ubisoft ніяк не коментує ці ситуацію.